Personal clearing

Onze maatschappij is vol dynamiek. We leven in een samenleving waarin steeds meer van ons wordt gevraagd. We moeten steeds meer ballen tegelijkertijd hoog houden. Nieuws van de hele wereld komt op allerlei manieren binnen. Via internet zijn we verbonden met alles en iedereen. Overal zijn prikkels. Onze zintuigen hebben te maken met een overvloed aan licht, geluid en de haast waarmee het dagelijks leven zich voltrekt.

Ons lichaam registreert al deze prikkels en bij voortdurende overprikkeling kan dit leiden tot lichamelijke of mentale spanning. Onze natuurlijke reactie is om van deze spanning af te komen, maar het paradoxale is dat wij hierdoor de spanning juist versterken en in stand houden. Dit blokkeert doorstroming van de levende energie en dat kan op termijn leiden tot klachten.

Wat is Personal clearing?

Personal clearing is een persoonlijke energetische reiniging, waardoor de vastgehouden spanning zich kan ontladen en de levende energie weer door kan stromen.  

Voor wie is Personal clearing geschikt?

Personal clearing kan je helpen als je last hebt van:

  • spanningshoofdpijn
  • drukkend gevoel op je hoofd
  • spierspanning in je nek en rug
  • nervositeit
  • je overvraagd voelen
  • gejaagdheid
  • vermoeidheid
  • het gevoel continu in je hoofd te zitten
  • mentale onrust
  • als ondersteuning bij een periodieke reinigingskuur.

Werkwijze bij coaching bij Personal clearing

Tijdens Personal clearing stem ik mij, samen met jou, af op de spanning zoals jij die ervaart. Ik voel jouw spanningen op lichaamsniveau. Door deze spanning te voelen en ze er, zonder oordeel, te laten zijn kan ze zich direct ontladen.  Hierdoor kan je de levende energie meteen weer voelen stromen. 

Tijdens Personal clearing denken cliënten dat de verbetering door mij komt, maar dat is niet het geval. Ongemerkt doe jij zelf in de sessies mee, zonder dat je het gevoel hebt actief bezig te zijn. Het is heel eenvoudig om te doen. Daarom ga ik jou ook leren hoe je dit zelfstandig bij jezelf kan toepassen. Dit leer je niet in een keer. Net als veel andere dingen in het leven, vraagt ook dit oefening. Vandaar dat je een aantal sessies nodig hebt.

Het resultaat van coaching bij Personal clearing

Het effect van Personal Clearing is dat je meer rust, vitaliteit, energie, creativiteit en helderheid gaat ervaren.

Duur van dit coaching traject

Je kan vrijblijvend een keer Personal clearing proberen, om te ervaren wat het is. Maar om er echt profijt van te hebben en om het zelf te leren, kan je je beter inschrijven voor 4 à 5 keer, met een frequentie van 1 x per week. Personal clearing duurt 45 minuten per sessie.